TJÄNSTER

Helstyling/

Homestagning

Kanske ni har en bostad ni redan flyttat ifrån, en tom sommarstuga eller ett nybygge som behöver möbleras och inredas inför försäljning. Då kan det vara skönt att överlämna stylingen och veta att det är klart och fixat inför fotografering.

 

För att få fler spekulanter på bostaden är det bra att öppna upp sinnet för möjligheter och öka känslan i bostaden. Om det är ett tomt objekt kan man lätt tappa eventuella köpare genom att det kan vara svårt att föreställa sig vad och hur man kan använda ytorna. För visst vill man känna en trivsam känsla samt bli inspirerad av en miljö, vare sig det ska renoveras eller ej.

 

Jag erbjuder också paket där jag gör sista piffet inför visningar om så önskas.

Pris    |   Enligt offert

Vi skapar den rätta känslan

Checklista

Pris   |   från 1995kr

När man ska sälja en bostad gäller det att tänka brett och se målgruppen och dess behov, därför kan det vara bra att ta in någon utifrån med andra ögon.


Man kan lätt 'på ren svenska' bli lite hemmablind och kanske missa bostadens guldkorn och potentialer.


Jag erbjuder en konsultation där jag kommer hem till er och går igenom rum för rum tillsammans med er.


Jag kollar även över uteplats/balkong och trädgård för att få en helhet.

 

Efter besöket får ni en checklista per rum med vad jag rekomenderar att åtgärda, så som saker att plocka bort, flytta på och tillföra. Ni får också lite tips på extra fix och piff inför fotograferingen.


Om så önskas kan jag skriva inköpslista samt komma med lite bilder för mer inspiration.

 


Homestyling

Pris  |   Enligt offert

Vi ses först hemma hos er i den bostad som ska stylas för en konsultation där vi ser över bostaden tillsammans, samt lyssnar till era behov och önskningar.

 

Därefter skickas offert samt föslag till er. När kontrakat är skrivet startar sedan uppdraget enligt utsatt datum. Stylingen kan pågå i 1-3 dagar.


Uppdraget är unikt anpassat för er, där jag lägger ner min själ för att vi ska lyckas i er försäljning. Utefter behov kan jag också hjälpa till med bortplockning av mindre möbler och inredning.


Jag arbetar sedan med befintliga möbler och saker som ni har och tillför interiör så som möbler, gardiner, tavlor, lampor, stileben, porslin, växter som höjer känslan. Jag kan också hjälpa till med inköpslistor om ni vill köpa saker till stylingen.

 

Jag erbjuder också det mycket populära paketet där jag gör sista piffet inför fotografering och visningar om så önskas.

Copyright © All Rights Reserved

KUNGÄLV